Ahmet KABACI - Okul Müdürü

1980 yılında Ordu ili Ulubey ilçesinde doğdu. İlkokul  ve ortaokulu Ordu, lise öğreninimini Rize´de tamamladı. 2002 yılında Selçuk Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Anaokulu Öğretmenliği Bölümünü bitirdi. Eğitim Yönetimi ve Denetimi Alanında Yüksek Lisansını paptı. Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdi. Halen Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Ve Siyaset Bilimi öğrencisi. Merkezi ve mahalli birçok eğitime katıldı. Bir çok sivil toplum örgütünde aktif olarak görevlerde bulundu. Birçok projede görev aldı. Fatsa Sokak Çocuklarını İçselleştirme Derneğinin Kurucu Başkanı olup, derneğin başkanlığını yürütmektedir.  Evli ve 2 ç ocuk Babası olup aşağıda ki kurumlarda çalışmıştır.

2002 Elazığ Şahsuvar İlköğretim Okulu

2005 Elazığ Harput Anaokulu